14 de Desembre del 2019
Caminada de Sant Isidre
Publicat el 13 de Maig del 2017
El dissabte, dia 13 de maig de 2017, va tenir lloc la primera caminada de Sant Isidre a Masllorenç.

L’activitat estava organitzada per l’Associació “Gegants de Masllorenç” amb motiu de la proximitat de l’onomàstica d’aquest sant patró dels pagesos.

L’acte es va convocar per mitjà de rètols que es van distribuir pels establiments i punts habituals d’informació del municipi. A més a més, es va incloure al facebook de l’entitat organitzadora i de l’Ajuntament de Masllorenç i a la pàgina web de les Entitats “El Patronat”.

Tots els interessats en participar-hi podien formalitzar la corresponent inscripció a la Casa de la Vila en horari d’oficina fins el divendres, dia 12 de maig, o mitja hora abans d’iniciar l’activitat al mateix punt de sortida.

El preu de la inscripció era de 4 euros pels majors de 12 anys i gratuït pels infants.

En total, es van rebre vint-i-nou inscripcions de les quals quatre eren infantils.

Tots plegats, estaven convocats a dos quarts de cinc de la tarda al davant de la Casa de la Vila de Masllorenç per emprendre la ruta.

Després d’una fotografia de grup, va començar la caminada guiada per Gabriel Segú Sanabre i Paula Loinaz Lasa fins a l’ermita de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri.

Per l’anada, es va allargar una mica el recorregut i es va passar pel fondo de l’Alari des d’on es va poder contemplar una perspectiva de l’ermita diferent a l’acostumada.

Quan els caminadors van arribar al seu destí, a l’esplanada de l’ermita, es van trobar unes taules ben proveïdes amb entrepans de pernil salat, fuet i llonganissa per recuperar forces. Per beure hi havia cervesa, Coca-Cola i aigua i per postres, es va oferir coc ràpid gentilesa de Gemma Miquel Morgades.

Després de berenar, es va emprendre el camí de tornada seguint el camí cap a les Escasetes de Rodonyà i d’allí a Masllorenç.

En conjunt, una activitat diferent per celebrar la festa del patró dels pagesos. A més a més, en aquesta ocasió, per primer cop des de fa molts anys, els actes no van anar a càrrec del Grup Cultural Som-hi de Masllorenç sinó que van estar organitzats per una entitat novella com és el grup de Gegants de Masllorenç.
Imatges
Tornar
Patronat de cultura i promoció social de Masllorenç   |   elPatronat.cat   |   Ajuntament de Masllorenç
2012: Any europeu de l'envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional