14 de Desembre del 2019
3a Cursa del Campionat de Catalunya de Quadresistència - 2017
Publicat el 7 de Maig del 2017
El diumenge, dia 7 de maig de 2017, es va disputar la tercera prova del campionat de Catalunya de Quadresistència al circuït “Les Quadres” de Masllorenç.

El campionat estava convocat per la Federació Catalana de Motociclisme amb un total de sis curses. D’aquestes, ja se n’havien corregut dues. La primera el dia 19 de març al Parc del Motor de Castellolí i la segona, el dia 9 d’abril al circuït d’Almenar.

La prova que es va disputar a Masllorenç estava organitzada per Masllorenç Motor Club i Moto Club Salomó al circuït que la primera entitat té al peu del camí de Mas d’en Calaf.

L’activitat comptava amb la col•laboració de l’Ajuntament de Masllorenç i de Transports i Excavacions TESALER de Roda de Berà.

Aquest era el tercer any consecutiu que el circuït de Masllorenç acullia una prova d’aquest campionat. El primer any va ser el 2015 en què s’hi va disputar la quarta prova i l’any passat, on s’hi va córrer la primera cursa.

A l’igual que en les dues ocasions anteriors, el circuït es va haver d’ampliar 1,5 Km al camp que hi confina pel sud mentre que el del confí nord es va adaptar com a zona d’aparcament.

A més a més, per assegurar que reunís les condicions idònies per la prova, l’organització el va estar regant durant el dia anterior i a primera hora del mateix dia de la cursa.

L’activitat al circuït es va iniciar a les vuit del matí quan van començar arribar els participants.

Tots ells havien hagut de formalitzar la seva inscripció per mitjà de la pàgina web de la federació que havia convocat el campionat, fins el dimarts de la setmana anterior, dia 2 de maig.

En total, es van rebre 29 inscripcions d’arreu de Catalunya i de l’Aragó. Entre aquests, hi havia el masllorençà Xavier Obradó Mitjans que en el campionat de l’any 2016 va aconseguir el segon lloc de la categoria Q1.

A mesura que anaven arribant els participants, podien fer les corresponents verificacions administratives dels pilots i les verificacions tècniques dels vehicles fins a tres quarts de nou del matí.

Un quart d’hora més tard, a les nou del matí, es va fer l’anomenat breefing on es van reunir a tots els pilots per informar-los de les principals dades de l’organització, les particularitats del circuït i la programació de la cursa.

Entre les 9:15 h i les 10:10 h es van fer els entrenaments. La primera tanda, fins a les 9:30 va ser pels inscrits a la categoria Qamateur i la segona, entre les 9:40 i les 10:10, pels de les Q1 i Q2.

Les quatre mànegues que s’havien de disputar al llarg del matí van començar a les 10:25 h.

La primera i la tercera van ser per la categoria Qamateur. Totes dues van tenir una durada de vint minuts cada una i es van córrer de les 10:25 h a les 10:45 h i de les 12:00 h a les 12:20 h.

La segona i la quarta van correspondre a les categories Q1 i Q2 que van compartir circuït. Aquestes van ser de quaranta-cinc minuts cada una i es van disputar de les 11:00h a les 11:45 h i de les 12:35 h a les 13:20 h.

Durant tot el matí, l’organització va oferir un servei de bar on es podien adquirir entrepans de salsitxa escalivada a 3,5 euros.

Cap a les dues del migdia, es van donar per acabades les curses i es va informar dels resultats.

De la categoria Qamateur, va quedar primer Pedro Antonio Marin, amb 50 punts, mentre que Sergi Martínez i Jesús Ciurana van quedat segon i tercer amb 40 punts cadascun.

A la categoria Q2, Mario Gajon, Juan Oliva i Albert Vivó van ser qui van ocupar aquests llocs amb 47, 38 i 37 punts.

Finalment, a la categoria Q1, Daniel Vilà, Anthony Torres i Killian Díaz van quedar en primera, segona i tercera posició, amb 50, 44 i 40 punts, respectivament.

Els encarregats de repartir els trofeus van ser l’Alcaldessa de Masllorenç, Núria Manchado Llorens; el President de Masllorenç Club Motor, Xavier Obradó Mitjans; i la Delegada de Quads de la Federació Catalana de Motociclisme, Berta Prats.

En aquesta prova, el masllorençà Xavier Obradó Mitjans que en les altres dues curses del campionat que es van disputar en aquest circuït havia pujat al podi, va quedar en quarta posició amb 36 punts.

De fet, en aquesta edició del campionat aquest concursant no ha aconseguit els resultats de l’any anterior i anava cinquè de la classificació general.
Imatges
Tornar
Patronat de cultura i promoció social de Masllorenç   |   elPatronat.cat   |   Ajuntament de Masllorenç
2012: Any europeu de l'envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional