14 de Desembre del 2019
Sortida dels Gegants a la Pobla de Mafumet
Publicat el 30 de Abril del 2017
El diumenge, dia 30 d’abril de 2017, els Gegants de Masllorenç van participar en la X Trobada Gegantera que es va celebrar a la Pobla de Mafumet.

La trobada estava organitzada pel Grup d’Animació la Mafumada d’aquesta localitat i els Gegants de Masllorenç hi havien estat convidats.

Cap a les nou del matí, els gegants del General Josep Moragues i Marianna de Copons de Masllorenç, juntament amb el capgròs del Rei Lolo, es van plantar a l’avinguda Jaume I.

Una hora més tard, al Centre Cívic de la Pobla de Mafumet, es va oferir un esmorzar a les colles inscrites.

Cada colla va rebre els tiquets pels comensals que hi havia inscrit i a cada un se li va lliurar una safata amb pa, tomàquet i embotit. Després a les taules, hi havia les begudes i plats amb patates de xurreria, olives i fruits secs.

Cap a dos quarts de dotze del migdia, va començar una cercavila pels carrers de la vila.

Tot i que cel va estar núvol gairebé tot el matí i que en alguna ocasió semblava que havia de ploure, el temps es va aguantar i es va poder fer tot el recorregut previst.

L’acte es va acabar a la rotonda de la plaça de les Pobles, a l’encreuament de la Rambla Jaume I i el C/ Bassal.

Allí, l’Alcalde de la Pobla de Mafumet va dirigir unes paraules als assistents i es van lliurar els records a tots els participants.

El record va consistir en un plat de ceràmica amb una inscripció al•lusiva a la trobada.

En aquesta ocasió, els Gegants de Masllorenç no van disposar de música perquè no hi va poder participar cap membre del grup de grallers i timbalers de l’entitat. Per això, el grup es va col•locar entre dues colles que portaven acompanyament musical.

En total van participar en aquesta trobada disset grups.
Imatges
Tornar
Patronat de cultura i promoció social de Masllorenç   |   elPatronat.cat   |   Ajuntament de Masllorenç
2012: Any europeu de l'envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional