22 de Novembre del 2019
Festa de Sant Jordi a l´Escola
Publicat el 21 de Abril del 2017
El divendres, dia 21 d’abril de 2017, l’Escola Berenguer de Montoliu de Masllorenç va celebrar la festa de Sant Jordi amb teatre i la venda de llibres.

L’acte es va celebrar coincidint amb el darrer dia lectiu abans de la festa de Sant Jordi i va tenir lloc a la Sala de Masllorenç a partir de dos quarts de quatre de la tarda.

Aquella hora, es va iniciar la representació de l’obra de teatre que porta per títol “El petit Dino” a càrrec dels alumnes d’Educació Infantil del centre.

Aquesta obra havia estat escrita per Edurne Moreno, tutora dels alumnes que la van interpretar.

En acabar aquesta representació, els alumnes de Cicle Inicial i de tercer curs d’Educació Primària de la mateixa escola van posar en escena l’obra titulada “El segrest del rei” que ells mateixos havien escrit.

La direcció de la primera obra va anar a càrrec de la mateixa autora i del professor d’Educació Física del centre, Gerard Roig, mentre que la segona va estar dirigida per Xelo Aparició, tutora de l’aula de Cicle Inicial d’Educació Primària i de la directora de l’escola, Lourdes Vallès.

Tots dues representacions van estar presentades per aquesta darrera.

El dia 30 de març, l’Escola Berenguer de Montoliu de Masllorenç havia presentat aquetes dues obres a la 39a edició del Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès.

Aquest festival està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès i compta amb el patrocini de la Diputació de Tarragona.

S’havia iniciat el dia 27 del passat mes de març i es va allargar fins el dia 7 d’abril.

En total, en aquesta edició del festival s’hi van presentar trenta-cinc obres de teatre a càrrec de 780 alumnes d´entre 3 i 18 anys provinents de 23 centres educatius d’11 poblacions de la comarca del Baix Penedès.

L’Escola de Masllorenç acostumava a oferir aquestes obres al municipi el darrer dia del curs però en aquesta ocasió, ho van avança i ho van fer amb motiu de la festa de Sant Jordi.

L’acte va comptar amb una bona concurrència i els espectadors van omplir les localitats que s’havien disposat a la platea de les instal•lacions on va tenir lloc la representació.

En acabar les actuacions, a la terrassa que hi ha al costat de la sala on es van posar en escena les obres de teatre, es va obrir una parada de llibres.

Els llibres havien estat cedits en dipòsit per l’Abacus i comptava amb un gran assortit de títols infantils.

En total, es van vendre una seixantena de llibres.

Els beneficis que es van obtenir d’aquesta activitat es van destinar a la biblioteca escolar.

En conjunt, va ser una tarda molt complerta acompanyada per la bona climatologia.

Tot plegat es va donar a conèixer a la població per mitjà de rètols que es van distribuir pels establiments i punts habituals d’informació del municipi. A més a més, es va incloure al facebook de l’Ajuntament de Masllorenç i a la pàgina web de les Entitats “El Patronat”.
Imatges
Tornar
Patronat de cultura i promoció social de Masllorenç   |   elPatronat.cat   |   Ajuntament de Masllorenç
2012: Any europeu de l'envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional