Portada
14 de Desembre del 2019
El dissabte, dia 13 de maig de 2017, va tenir lloc la primera caminada de Sant Isidre a Masllorenç.

L’activitat estava organitzada per l’Associació “Gegants de Masllorenç” amb motiu de la proximitat de l’onomàstica d’aquest sant patró dels pagesos.
Reunió extraordinària de les Entitats "El Patronat"
El dilluns, dia 8 de maig de 2017, va tenir lloc una reunió extraordinària de les Entitats “El Patronat” de Masllorenç.

La reunió es va convocar a petició de la representant de la Comissió de Festes de Masllorenç que en la reunió ordinària de les Entitats “El Patronat” que va tenir lloc el dia 6 de març de 2017, havia posat de manifest la manca de disponibilitat dels membres d’aquesta entitat per organitzar les festes majors locals. A partir d’aquí, es va proposar fer-ho des de les entitats coordinat per les Entitats “El Patronat”.
3a Cursa del Campionat de Catalunya de Quadresistència - 2017
El diumenge, dia 7 de maig de 2017, es va disputar la tercera prova del campionat de Catalunya de Quadresistència al circuït “Les Quadres” de Masllorenç.
Sortida dels Gegants a la Pobla de Mafumet
El diumenge, dia 30 d’abril de 2017, els Gegants de Masllorenç van participar en la X Trobada Gegantera que es va celebrar a la Pobla de Mafumet.
Sopar - Revetlla de Sant Jordi
El dissabte, dia 22 d’abril de 2017, l’associació “Gegants de Masllorenç” va celebrar la festa de Sant Jordi amb un sopar i una revetlla.
Festa de Sant Jordi - 2017
El dissabte i el diumenge, dies 22 i 23 d’abril de 2017, es va celebrar la festa de Sant Jordi a Masllorenç amb la venda de llibres i roses.
Esportiu Masllorenç
AUDIOVISUALS & CULTURA
Patronat de cultura i promoció social de Masllorenç   |   elPatronat.cat   |   Ajuntament de Masllorenç
2012: Any europeu de l'envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional